Bliver du forhindret i at møde til konsultation eller operation, skal du melde afbud senest kl.12:00 dagen inden din aftale. Når du aflyser din aftale så er det vigtigt, at du opgiver dit fulde navn samt dato og tid for aftalen, som skal aflyses, samt endvidere oplysning om, hvorvidt du ønsker en ny tid tilsendt.Afbud kan gives på:

Tlf: 75 72 28 88

E-mail: info@ortocare.dk,

Ved at udfylde formularen under Kontakt Klinikken.

Vi vil gerne minde alle om, at der er patienter som står på vores venteliste og der er derfor flere der kan have gavn af at overtage din tid. Derfor, ser vi gerne at alle aflyser deres tider rettidigt, så vi kan tilbyde andre patienter muligheden for at komme til. Udebliver du uden rettidigt afbud vil du bliver opkrævet et udeblivelsesgebyr.

Udeblivelse fra en konsultation koster 250 kr.

Udeblivelse fra en operation koster 500 kr.

Gebyret er fastsat af Danske Regioner og beløbet refunderes ikke af sygesikringen. Det er derfor vigtigt, at du melder afbud i god tid, senest kl. 12.00 dagen før. Det er muligt at blive skrevet på afbudsliste, hvis du kan komme med meget kort varsel og oplyser et telefonnummer, hvorpå du altid kan nås.

 

Forsinkelse

Er du forsinket, så vil gerne have du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan tilrettelægge dagens program. Vi stræber altid efter, at vores patienter kan komme ind til der undersøgelser/operationener til aftalt tid og derfor er det vigtigt, at vi ved hvad vi har at arbejde med ift. forsinkelser, aflysninger m.m.

Ligeledes, ved vi også at det kan ske, at forundersøgelser og operationer tager længere tid end forventet og der kan i visse tilfælde opstå forsinkelse. I sådanne tilfælde vil vores personale løbende informere patienter om forventet ventetid, så snart det konstateres, at tidsplanen ikke kan overholdes.

Grundet overstående, både aflysninger, ventelister og forsinkelser, så anbefaler vi altid, at man som patient ikke planlægger sin dag for stramt i forhold til aftalen.