Afbud og forsinkelse

Bliver du forhindret i at møde til konsultation eller operation, skal du melde afbud senest kl. 12:00 dagen inden din aftale. Når du aflyser din aftale, er det vigtigt, at du opgiver dit fulde navn samt dato og tid for aftalen, som skal aflyses, samt endvidere oplyser om, hvorvidt du ønsker en ny tid tilsendt. Afbud kan gives på:

Tlf: 7572 2888
E-mail: info@ortocare.dk

Udeblivelse
Da der er patienter, som står på vores venteliste og som ville være lykkelige over at overtage din tid, beder vi dig inderligt – hvis du skulle blive forhindret i at møde op – om at aflyse din tid iht. ovenstående. Udebliver du uden rettidigt afbud, vil du blive opkrævet et udeblivelsesgebyr.

Udeblivelse fra en konsultation koster 250 kr.
Udeblivelse fra en operation koster 500 kr.

Gebyret er fastsat af Danske Regioner, og beløbet refunderes ikke af sygesikringen. Det er muligt at blive skrevet på afbudsliste, hvis du kan komme med meget kort varsel og oplyser et telefonnummer, hvor du altid kan nås.

Forsinkelse
Bliver du forsinket, så vil vi gerne have, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan tilrettelægge dagens program. Vi stræber altid efter, at vores patienter kan komme ind til deres undersøgelse/operation til aftalt tid – og derfor er det vigtigt, at vi ved, hvad vi har at arbejde med ift. forsinkelser, aflysninger m.m.

Ligeledes ved vi også, at det kan ske, at forundersøgelser og operationer tager længere tid end forventet, og der kan i visse tilfælde opstå forsinkelse. Så snart det konstateres, at tidsplanen ikke kan overholdes, vil vi løbende informere om forventet ventetid.

På baggrund af ovenstående – både aflysninger, ventelister og forsinkelser – anbefaler vi, at du lægger lidt buffer ind efter din aftale her i klinikken.