Hos OrtoCare tilbyder vi behandlinger for en række forskellige lidelser i huden, som du ser nedenfor. Alle behandlinger foretages af vores erfarne speciallæge i ortopædkirurgi, Habib Horsager. Kirurgi i huden er klassificeret som ambulante behandlinger, og kræver derfor ikke indlæggelse. Operationerne udføres efter anlæggelse af lokal bedøvelse eller nerveblokade.

Fedtknuder (lipomer)

Fedtknuder er almindeligt forekommende og godartede knuder under huden. Somme tider kan de blive ømme eller være lokaliseret til områder, hvor de bliver udsat for tryk og smerte. Hvis fedtknuder giver anledning til gener kan de fjernes ambulant i lokal bedøvelse.

 

Atheromer (tilstoppede talgkirtler)

Atheromer er tilstoppede talgkirtler i huden. De er hyppigt forekommende og føles som runde knuder i huden. Typisk forekommer de på ryg, bryst/mave og skalp. Atheromer er godartede, men kan give gener i form af infektion eller lugtgener. Atheromer kan fjernes ambulant i lokal bedøvelse.

 

Mindre hudoperationer

I huden kan forekomme mange forskellige godartede knuder, modersmærker og genrende ar efter tidligere traumer. Disse kan oftest fjernes eller korrigeres ambulant i lokal bedøvelse.