Hudoperationer

Hos Speciallæge Horsager tilbyder vi behandlinger for en række forskellige lidelser i huden, som du ser nedenfor. Alle behandlinger foretages af vores erfarne speciallæge i ortopædkirurgi, Habib Horsager. Kirurgi i huden er klassificeret som ambulante behandlinger og kræver derfor ikke indlæggelse. Operationerne udføres efter anlæggelse af lokal bedøvelse eller nerveblokade.

Fedtknuder (lipomer)

En fedtknude kaldes også et lipom og er en godartet blød knude i underhuden. Somme tider kan fedtknuder blive ømme eller være lokaliseret i områder, hvor de bliver udsat for tryk og smerte. Hvis fedtknuder giver anledning til gener, kan de fjernes ambulant i lokal bedøvelse.

Atheromer (tilstoppede talgkirtler)

Atheromer er tilstoppede talgkirtler i huden. De er hyppigt forekommende og føles som runde knuder i huden. Typisk forekommer de på ryg, bryst/mave og skalp. Atheromer er godartede, men kan give gener i form af infektion eller lugtgener. Atheromer kan fjernes ambulant i lokal bedøvelse.

Mindre hudoperationer

I huden kan forekomme mange forskellige godartede knuder, modersmærker og generende ar efter tidligere traumer/kirurgi. Disse kan oftest fjernes eller korrigeres ambulant i lokal bedøvelse.