Om klinikken

Klinikken har eksisteret som speciallægepraksis siden 1. april 1985 og har overenskomst med Regionen.

I vores ortopædiske klinik behandler og opererer vi for lidelser og gener i bevægeapparatet – dvs. lidelser i knogler, muskler, sener, led og nerver.

Det er vort mål at møde dig med respekt og i øjenhøjde samt give dig den bedste behandling af enhver lidelse, du måtte være henvist for. Derfor kan du trygt stole på vores engagerede og erfarne team – vi er her for dig.

Herudover sætter vi en ære i at forbedre vores betjening og behandling af patienter ved bl.a. løbende at efteruddanne os. Det betyder, at du trygt kan stole på, at vi følger alle kliniske retningslinjer og anbefalinger fra de videnskabelige selskaber og Sundhedsstyrelsen. Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og føler dig tryg.

Du vil blive grundigt orienteret om alle de behandlingsmæssige muligheder, der er for netop din lidelse. Vi vil lægge særlig vægt på fordele, ulemper og risici, så du også selv føler, at du ved, hvad du går ind til og kan forvente af et behandlingsforløb hos os.

Herudover vil du også blive grundigt informeret om, hvad du selv kan gøre for at komme godt videre fx gennem træning eller ændret fysisk udfoldelse.

VORES PATIENTER SKRIVER