Klinikken har eksisteret som speciallægepraksis siden 1. april 1993 og har overenskomst med Regionen.

På vores ortopædiske klinik behandler og opererer vi for lidelser og gener i bevægeapparatet – dvs. lidelser i knogler, muskler, sener, led og nerver.

Som klinik er det vores mål,at møde vores patienter med respekt og i øjenhøjde, samt give dem en så behagelig, venlig og kompetent behandling af enhver lidelse, der er henvist for. Derfor kan du trygt stole på vores engagerede og erfarne team, da vi alle er her for dig.

Derudover, sætter vi en ære i at forbedre vores betjening og behandling af patienter ved bl.a. at efteruddanne både speciallæger og personale løbende. Det betyder, at du trygt kan stole på, at vi følger alle kliniske retningslinjer og anbefalinger fra de videnskabelige selskaber og Sundhedsstyrelsen. Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og føler dig tryg. 

Vi kan garantere dig, at vi grundigt vil informere dig om alle de behandlingsmæssige muligheder der er for netop din lidelse. Her vil der blive lagt særlig vægt på fordele, ulemper og risici, så du også selv føler, at du ved hvad du går ind til og kan forvente af et behandlings forløb hos os.

Vi vil også sikre, at du både er og føler dig velinformeret dig om, hvad du selv kan gøre for at forbedre din situation – f.eks. gennem træning eller ændret fysisk udfoldelse.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe elle maile til os:

 

Tlf.: 75 72 28 88           E-mail: info@ortocare.dk